O FreestyleZOO

Vítejte v největší freestylové komunitě v ČR a SK. Jsme banda, kterou baví žít život naplno, bavit se a dělat blbosti, nemáme limity, nemáme pravidla, ale jsme normální lidi. Nejsme reprezentanti ani mistři světa, ačkoliv někteří z nás vlastně ano :-), není to to, co by nás spojovalo. Děláme to pro radost, protože nás to baví. Naše komunita tvoří stovky nadšenců, kteří chtějí bohatší život, o zážitky, o přátelství, o zábavu. Neomezujeme se věkem ani pohlavím. Není potřeba lámat rekordy ani vyhrávat závody. Dokonce není potřeba sportovat vůbec, jde jen o to být v klidu. Naše cíle jsou trochu jinde, růst, poznávat, bavit se a učit se novým věcem.

FreestyleZOO vzniko v dubnu roku 2007 jakožto web o extrémních sportech. Tato vize nebyla nikdy splněna, ale přesto vznikla nesmírně velká komunita lidí, kterou spojuje freestyle smýšlení. Neustále rosteme, lidé se k nám přidávají a tím vznikají další nová přátelství, příležitosti a zážitky. Během roka pořádáme několik akcí, srazů, kempů, sportovních aktivit, kde se potkáváme, pokecáme, zapaříme a když si to pamatujeme, tak to i vyprávíme. Za dobu existence máme za sebou přes 30 úspěšně zorganizovaných freestyle kempů, několik srazů a spoustu dalších činností. Chceš k nám? Jsme pro!

Chci se přidat

Abychom si zachovali uzavřenost a vyvarovali se zlodějům a další havěti, které do našeho světa nepatří, je potřeba si tě trochu proklepnout. Ačkoliv jsme rádi za nové členy, pouhá registrace nestačí.

Jak to tedy mám udělat?

Máš tři možnosti:

  1. Je dost pravděpodobné, že někoho znáš. Je nás už celkem dost, mrkni na seznam členů a pokud najdeš známého, požádej ho o přidání. U tvého známého je zapsána vazba, že tě přidal, a tak trochu tím za tebe ručí, že nejsi parazit :-)
  2. Jsi z Prahy nebo poblíž? Tak přijď na sraz. Každou poslední středu v měsíci pořádáme veřejné srazy, není to nic moc organizovaného, sejdeme se, pokecáme. Vypijeme pár piv, popřípadě domluvíme pár výletů nebo akcí a jde se domů. Doraz a dej si s námi pivo!
  3. Přihlas se na kemp, dojeď a poznáš všechny pěkně zblízka. Zařazení do komunity se pak nevyhneš a tvůj život dostane nový rozměr :-)

Tak na co ještě čekáš? Příště na té fotce můžeš být také ;-)

image